Persoonlijke Begeleiding

Jouw zwangerschap doen we vooral samen, maar ook niet helemaal alleen. 

Als jouw verloskundige coördineer ik de zorg, waarborg de continuïteit en ben ik jouw eerste aanspreekpunt gedurende je hele zwangerschap, inclusief de bevalling en de kraamtijd. Je kunt altijd bij mij terecht.

Samen met anderen

Samenwerking met andere eerste- en tweedelijns zorgverleners biedt veel mogelijkheden om jouw zorg completer te maken. Daarvoor werk ik samen met andere disciplines; huisartsen, gynaecologen van alle Haagse ziekenhuizen (Bronovo, Westeinde en Haga), kinderartsen, kraamzorg, verpleegkundigen, fysiotherapeuten, psychologen, diëtisten,  seksuologen,  consultatiebureaus, enz. We maken gebruik van ieders specialisme.

Door de jarenlange samenwerking met deze zorgprofessionals in de geboortezorg heb ik  korte lijnen voor een consult of overleg.

Als verloskundige kun je niet alles alleen doen. Daarom ben ik ook een unieke samenwerking met Ella Geboortezorg aangegaan. Zij hebben al jarenlang kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van verloskunde, echoscopie, cursussen en voorlichting. 
Hun praktijkassistenten verzorgen mijn afspraken en hun verloskundigen kunnen mij waarnemen als dat nodig is.

Mijn Partners

Huisartsenpraktijk Statenkwartier 

Allereerst is dit natuurlijk mijn praktijklocatie op de Eisenhowerlaan 81. Maar hierdoor heb ik toegang tot alle faciliteiten die een huisartsenpraktijk biedt. Uitgebreide medische kennis is maar "één deur verder". 

Ella Geboortezorg

Dit is een modern geboortezorgcentrum op het Copernicusplein 14 in Den Haag. Zij hebben echofaciliteiten (incl 3D en 4D echo's), lactatiekundigen, informatieavonden, diverse cursussen, anticonceptie en seksuele voorlichting.

Haagse ziekenhuizen

Af en toe doe ik nog een thuisbevallingen, maar de meeste zwangeren kiezen toch voor een poliklinische bevalling in Bronovo, Haga of Westeinde. Door de gezamenlijke richtlijnen en protocollen hebben we de zorg helemaal op elkaar afgestemd. Ik heb korte lijnen met de gynaecologen en verloskamers. 

Jij bepaalt en ik adviseer

Iedere zwangere heeft haar eigen ideeën. Jij stelt jouw eigen programma op en door mijn vele samenwerkingen kan dat helemaal op maat. Misschien met alleen controles en echo's bij de verloskundige of met bijvoorbeeld extra echo's, cursussen, informatieavonden of contacten met andere zwangere vrouwen. Ik adviseer, jij kiest en ik verzorg weer de juiste afspraken en verwijzingen. 

< Wie ben ik  |  Contact >

Andere samenwerkingen

EVE Women’s Wellbeing – GZ-psycholoog & vrouwencoach
Heb je een kinderwens of ben je net zwanger of moeder geworden? En voel je je eenzaam, verdrietig, onzeker of angstig? Dan kun je wel wat begeleiding gebruiken. Daarvoor kun je bij ons terecht. Wij zijn gespecialiseerd in het coachen en psychologisch begeleiden van vrouwen die bezig zijn met moederschap in de breedste zin van het woord.
www.eve-denhaag.com