Wie ben ik

Ik ben Mervi, 54 jaar, heb een echtgenoot en ben moeder van 2 fantastische kinderen.


Al ruim 13 jaar ben ik verloskundige in Den Haag en tot november 2018 heb ik gewerkt vanuit mijn gedeelde praktijk Tuya.


Op 1 november 2018 ben ik een nieuwe praktijk gestart aan de Eisenhowerlaan 81 in Den Haag.  In huisartsenpraktijk Statenkwartier.  Een nieuwe stap om dit prachtige vak verder uit te oefenen en altijd dichtbij mijn eigen cliënten te staan.


Ik hou van mijn werk, ik hou van mensen. Er is geen mooier vak dan dat van een verloskundige. 

Mijn Visie

Zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is de meest indrukwekkende periode in jouw leven als vrouw en in jullie leven als aanstaande ouders. Dat vraagt om bijzondere aandacht. 

Een verloskundige is een persoonlijke coach die ondersteunt, begrijpt, luistert en adviseert, maar ook een medische professional.  

Verloskunde is een breed vakgebied met veel specialismen, die niet allemaal door één persoon gedaan kunnen worden. Daarom werk ik graag samen met anderen die beter voor bepaalde taken zijn uitgerust. 
Als verloskundige ben ik de verbindende factor die zich helemaal op de zwangere richt en zorgt dat jij overal toegang toe hebt.

 

De zwangerschap en de geboorte moeten goed begeleid worden. Mijn jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd, dat ik veel zie, voel en begrijp. Op het medische gebied bewaak ik het proces en signaleer ik eventuele complicaties tijdig. En wanneer het nodig is, overleg ik met gynaecologen; samen staan wij veel sterker dan alleen.

< Jouw Zwangerschap  |  Samenwerking >

Hier doe ik het voor

Een paar reacties

"Ik zal nooit vergeten hoe lief en goed je mij door mijn bevalling hebt geloodst. Je bent echt een vakvrouw, maar met een heel persoonlijke benadering. Wat heb je mij toen gerustgesteld!"

"Je was precies op tijd om deze eigenwijze moeder te begeleiden. En dat was superfijn. Want zelfs een verloskundige kan tijdens haar bevalling niet zonder een verloskundige. Je bent een topper."

"Je bent een lieve, zorgzame en gezellige verloskundige, die ik iedereen kan aanraden."

"Als ik iemand weet die zwanger is, dan geef ik gelijk jouw naam door. Ik heb zo'n fijne ervaring met jou."

"Zelfs 12 jaar later, kijk ik nog terug op een fantastische verloskundige."

"Nieuwe aanstaande ouders boffen met jou."

"Je warmte, beschikbaarheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht vonden wij heel prettig. We hebben altijd het gevoeld gehad dat we in de beste handen waren."

"Thank you for your amazing work and support, we are so grateful that you were there"