Wie ben ik

Ik ben Mervi, 56 jaar, heb een echtgenoot en ben moeder van 2 fantastische kinderen.


Al ruim 18 jaar ben ik verloskundige in Den Haag en tot november 2018 heb ik gewerkt vanuit mijn gedeelde praktijk Tuya.


In 2018 ben ik een nieuwe praktijk gestart aan de Eisenhowerlaan 81 in Den Haag.  In huisartsenpraktijk Statenkwartier.  Een nieuwe stap om dit prachtige vak verder uit te oefenen en altijd dichtbij mijn eigen cliënten te staan.


Ik hou van mijn werk, ik hou van mensen. Er is geen mooier vak dan dat van een verloskundige. 

Mijn Visie

Zwangerschap, de bevalling en de kraamtijd is de meest indrukwekkende periode in jouw leven als vrouw en in jullie leven als aanstaande ouders. Dat vraagt om bijzondere aandacht. 

Een verloskundige is een persoonlijke coach die ondersteunt, begrijpt, luistert en adviseert, maar ook een medische professional.  

Verloskunde is een breed vakgebied met veel specialismen, die niet allemaal door één persoon gedaan kunnen worden. Daarom werk ik graag samen met anderen die beter voor bepaalde taken zijn uitgerust. 
Als verloskundige ben ik de verbindende factor die zich helemaal op de zwangere richt en zorgt dat jij overal toegang toe hebt.

 

De zwangerschap en de geboorte moeten goed begeleid worden. Mijn jarenlange ervaring heeft ervoor gezorgd, dat ik veel zie, voel en begrijp. Op het medische gebied bewaak ik het proces en signaleer ik eventuele complicaties tijdig. En wanneer het nodig is, overleg ik met gynaecologen; samen staan wij veel sterker dan alleen.

< Jouw Zwangerschap  |  Samenwerking >

Hier doe ik het voor

Een paar reacties

"Een fijnere verloskundige kan je je niet wensen! Een erg vakkundige en lieve vrouw, met een goed netwerk in haar vak (bv. zorgverleners in ziekenhuizen, kraamzorg, zwangerschapsmassage, etc.) Gedurende de hele zwangerschap en ook daarna was Mervi erg betrokken. Ze staat met passie voor haar vak altijd voor je klaar!

"Mervi was de verloskundige bij de 2 kinderen van mijn zus en daarna ook bij mijn 2 kinderen. Wat is het fijn om zo’n vakkundig persoon achter je te hebben staan tijdens deze bijzondere periode, waar je volledig op kan vertrouwen. Ze is altijd bereikbaar als je hulp of advies nodig hebt. Mervi heeft de zwangerschap en bevalling extra bijzonder gemaakt door haar persoonlijke aandacht, wat wij heel prettig vonden!"

"Ik vond het ontzettend fijn dat Mervi mij bij de zwangerschappen van onze 3 jongens begeleidde. Het was een verademing, zo nabij, oprecht en professioneel als Mervi is, waarbij ruimte is voor zowel medische als andere dingen."

"Mervi gaf me het vertrouwen in mijn eigen kunnen. We hebben het ervaren als een droombevalling. Heel voorspoedig, rustig thuis. Indrukwekkend hoe Mervi observeert en de situatie juist inschat. Daarin is haar jarenlange ervaring en passie voor het vak goed merkbaar. Het voelde heel vertrouwd en veilig. Fijn ook om na de bevalling met goede adviezen verder te kunnen!"

"Bij Mervi voelde ik me direct op mijn gemak. Je kunt altijd bij Mervi terecht en ze neemt écht de tijd voor je. Dit maakt een afspraak met de verloskundige zoals het hoort te zijn; nuttig en vooral ook heel leuk. Tijdens mijn thuisbevalling was de ondersteuning van Mervi enorm waardevol. Ze wist precies wat ik nodig had en heeft me heel fijn begeleid. Ik kijk terug op een mooie, rustige bevalling. Precies zoals ik hoopte dat het mocht gaan. Mocht er een derde kindje komen voor ons, dan zou ik ten allen tijde weer voor Mervi kiezen."

"Mervi was een stabiel en veilig ankerpunt gedurende mijn beide zwangerschappen en bevallingen! Ze is een heel warm en hartelijk mens en weet zich goed op je af te stemmen. Niets is haar teveel, ze neemt echt de tijd voor je! Ze straalt rust uit en geeft vertrouwen waardoor ik me volledig op mijn eigen proces kon richten gedurende de bevalling. Ik kijk hier heel positief op terug, een ervaring voor het leven. Dank lieve Mervi!"

"Hele fijne zorg ontvangen gedurende mijn zwangerschap. Goede begeleiding met veel persoonlijke aandacht. Geweldige verloskundige. Bedankt Mervi!"

"Mervi heeft mijn beide zwangerschappen begeleid en mij ongelofelijk goed gesteund en geholpen om twee gezonde jongens ter wereld te brengen. De eerste in het ziekenhuis en de tweede thuis (in de nacht van de verhuizing!). Toen ik onverwacht zwanger werd van de tweede en wist dat ik er in deze zwangerschap en bevalling alleen voor stond, wist ik ook gelijk wie ik als verloskundige wilde. Mervi motiveerde en steunde mij met deskundigheid, een luisterend oor, oprechte interesse en vooral veel humor. Mervi weet precies op het juiste moment je het vertrouwen en de kracht te geven om te doen wat je moet doen! Chapeau Mervi, ik denk nog vaak met liefde terug aan beide bevallingen en ben je eeuwig dankbaar."

"Rust, veiligheid, vertrouwen. Dat is wat Mervi mij en ons gegeven heeft. Mijn zwangerschap verliep probleemloos maar de bevalling en periode erna niet en dan kan je je echt geen betere verloskundige wensen dan Mervi. Zo betrokken, zo kundig, zo lief, en daarnaast ook zo enorm humoristisch. Zonder enige twijfel: als je zwanger bent, ga naar Mervi! Van harte aanbevolen!"

"Een verloskundige met een hart van goud! Wat ga ik jou missen lieve Mervi! Jij neemt de tijd voor je patiënten, bent altijd bereikbaar en niks is te gek voor je. Wij hebben een super fijne zwangerschap gehad mede dankzij jou. Ik zou iedereen jou als verloskundige aanbevelen! "

"Een verloskundige om iedereen aan te raden wat hebben wij toch kunnen genieten van onze zwangerschap hoe moeilijk deze soms ook was een dikke 10 heb je verdient dankjewel voor alles!"

"You were always there when I needed you. To guide me, to advise me, to explain to me, reassure me, to give me strength to face my fears. You are more then an exceptional professional. You are an exceptional human being. You were understanding, non-judgemental and made me feel safe throughout my whole journey. Midwifes like are precious and few"

"Super blij geweest met mervi tijdens mij zwangerschap en ook nog daarna. Ze staat altijd voor je klaar en je kan altijd bellen! Mervi is gewoon een super lieve vrouw en een hele goede verloskundige had geen ander gewild!! Zal de controles en praatjes missen."

"Mervi is verloskundige geweest tijdens mijn twee zwangerschappen.Mervi is professioneel, heel flexibel, en vooral gewoon een heel mooi en fijn mens. Ik kon altijd bij haar terecht voor mijn vragen, vreugde en onzekerheden. Door haar positieve en relaxte en meedenkende houding ben heel chill mijn zwangerschappen door gekomen en daar ben ik haar heel dankbaar voor. Ik geloof dat ik door haar kennis ( en haar aangeraden kraamhulp) de beste start als nieuwe moeder heb gekregen die ik mij maar kon wensen. En ik heb om mij heen gezien dat een verloskundige zoals Mervi niet zo vanzelfsprekend is!"

"Mervi is the best support I could ask for throughout my pregnancy and delivery. She's very sweet, engaged and carrying woman, exactly what you need in this insecure times. I felt relaxed and safe with her by my side. Even though my labor became medical she came at the last hour to support us and to check how is going. You can expect from her that extra step that not every practitioner does. She also have a good network of professionals around her ( pelvic physio, kraamzorg, kid's physio) I couldn't wish for a better midwife! Thank you Mervi for your care!"

"Mervi heeft mij supergoed geholpen, ondersteund en begeleid tijdens mijn zwangerschap. Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar dat zij mijn verloskundige was. Ik heb ten volle kunnen genieten van mijn zwangerschap (afgezien van de misselijkheid en migraine) omdat ik altijd bij haar terecht kon en zij altijd voor ons klaarstond. Ze is zo betrokken, zo lief en zo gezellig dat ik de bezoekjes gewoon een beetje mis :(. Daarom kies ik weer voor Mervi als mijn verloskundige bij een tweede zwangerschap."

"De allerfijnste en meest relaxte, verloskundige; dat is Mervi! Een heerlijk persoon om om je heen te hebben. Niets is te veel, altijd bereikbaar en een vakvrouw in hart en nieren. Daarnaast is Mervi enorm lief en gezellig, wat haar tot een echte topper maakt!"

"Mervi is een hele fijne, vriendelijke en deskundige verloskundige. Ik voelde mij heel erg prettig en gesteund. Ze stelde me altijd gerust en gaf advies als ik me ergens zorgen om maakte. Ze staat meteen klaar als je belt en nam mij ook serieus. Topvrouw!!"

"Uitstekend geholpen! Alle zorg die wij nodig hadden."

"Mervi is een hele fijne geduldige en prettige verloskundige. Ze is een ijzer sterke en goede vrouw die tussen de sireuse gesprekken ook van een geintje houd. Ik zou mervi zeker aanbevelen. Niets is haar te veel gevraagd en ze neemt altijd de tijd voor je. Ja echt een verloskundige naar mijn hart al zeg ik het zelf. Ga zo door Mervi je bent een topper !!"

"Best support I can ask for! Mervi helped me with the deliveries of my daughter and my son. I am so grateful to have her as my midwife. I felt more relaxed during both of my pregnancies and deliveries because I know that she was there to fully support me. I could always call her anytime I had questions or when I felt something was not right and she would listen and give assurance if I didn’t need to worry. She also would not mind to visit me at home to do a check if necessary. We connected really well and treated each other like friends.
I also cannot forget that Mervi was actually the one who drove us to the hospital on both of my delivery days! We’re so thankful for that, it made things easier for us and the whole experience became much nicer. She supported me very well during the deliveries so that my husband and I could fully trust her and followed her directions. Both of my deliveries went well and I will always remember how Mervi helped to bring both of my children into this world. Thank you so much Mervi!"

"Ik zal nooit vergeten hoe lief en goed je mij door mijn bevalling hebt geloodst. Je bent echt een vakvrouw, maar met een heel persoonlijke benadering. Wat heb je mij toen gerustgesteld!"

"Je was precies op tijd om deze eigenwijze moeder te begeleiden. En dat was superfijn. Want zelfs een verloskundige kan tijdens haar bevalling niet zonder een verloskundige. Je bent een topper."

"Je bent een lieve, zorgzame en gezellige verloskundige, die ik iedereen kan aanraden."

"Als ik iemand weet die zwanger is, dan geef ik gelijk jouw naam door. Ik heb zo'n fijne ervaring met jou."

"Zelfs 12 jaar later, kijk ik nog terug op een fantastische verloskundige."

"Nieuwe aanstaande ouders boffen met jou."

"Je warmte, beschikbaarheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht vonden wij heel prettig. We hebben altijd het gevoeld gehad dat we in de beste handen waren."

"Thank you for your amazing work and support, we are so grateful that you were there"